[VIDEO] Amboi Pakcik Bukan Main Sembang Dengan Awek Cantik?

Amboi Pakcik Bukan Main Sembang Dengan Awek Cantik?

Zaman sekarang memang segalanya mudah.Dengan adanya internet dan laman sosial kita boleh berbual dan berhubung dengan orang yang jauh hanya melalui applikasi tertentu seperti Bigo ini.

Dalam video ini contohnya.Lihat bagaimana gelagat seorang pak cik yang begitu teruja dilayan bual oleh seorang gadis cantik.

Bukan main lagi pak cik ni buat ayat bila berbual dengan gadis muda dan lawa macam tu.Kalau dilihat diruangan komen di bawah video tersebut ternyata ramai lelaki muda yang cemburu dengan pak cik ni..haha..

Kalau nak tau apa yang dbualkan oleh gadis cantik dan pakcik ni, sila tonton sendiri videonya yer..

Sumber: dharian

Seterusnya…

Trend Buka Baju Awek Rempit Indonesia Yang Terlampau..! Gambar No.8 Memang Merecikk..!

Motosikal selalunya digunakan sebagai alat pengangkutan, bagi sesetengah orang hobi pengubahsuaian motosikal pula adalah untuk menyertai dalam pertandingan pengubahsuaian. Pengubahsuaian motosikal sering dipamerkan dalam majalah dan media sosial

Sejak akhir-akhir ini di media sosial Indonesia banyak pengemar pengubahsuaian motosikal yang memuat naik gambar motor bersama dengan model yang pose seperti hendak membuka baju.

Model gadis ini kelihatan duduk di hadapan motor dan mengangkat baju yang dipakai sehingga nampak payudara dan pakaian dalam mereka.

Gambar-gambar seksi model motosikal yang bergaya cara baru ini dianggap sebagai pemanis yang akan membuat gambar menjadi lebih menarik lagi.

Gejala ‘mat rempit’ bukanlah merupakan satu gejala yang baru. Malah, gejala sebegini telah lama wujud dan kedengaran hangat diperkatakan di dalam media elektronik mahupun media cetak. Gejala ini sudah semakin merebak dan telah menjadi lumrah dengan penglibatan masyarakat tanpa mengira batas umur dan bangsa.

Gejala merempit yang semakin menular dan menjadi-jadi dalam kalangan remaja serta sikap remaja yang semakin mengganas telah membuatkan panggilan ‘mat rempit’ tidak lagi digunakan. Sebaliknya, kini panggilan tersebut telah ditukarkan kepada panggilan ‘samseng jalanan’.

Trend menunjukkan aksi menunggang motosikal di jalan raya dengan pelbagai bentuk gaya oleh remaja dan belia khususnya sehingga mendatangkan kecelakaan perlu dikawal dan dihapuskan segera secara menyeluruh kerana ia akan menjadi gejala sosial yang sukar dirawat.

Aksi samseng jalanan yang berbahaya akan menyebabkan nyawa pengguna jalanraya lain berada dalam keadaan yang membimbangkan.

Antara aksi-aksi berbahaya yang biasanya dilakukan oleh golongan mat rempit ini ialah:

1. Wheelie – menunggang laju sambil mengangkat tayar di bahagian depan.
2. Wikang – menunggang sambil mengangkat tayar di bahagian belakang.
3. Scorpion – menunggang motosikal sambil kaki menghala di bahagian atas.
4. Superman – menunggang laju sambil terbaring seperti aksi superhero, Superman sedang terbang.
5. Pereng/corner – bahagian meletak kaki bergesel di jalan raya ketika menunggang di selekoh.

sumber:muahciked

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*