[Viral] 9 orang lelaki bersaudara didakwa telah merogol seekor buaya betina kerana Telah menyusahkan hidup mereka

Sebuah kejadian pelik berlaku di afrika telah menggemparkan beberapa media negeri itu apabila 9 orang lelaki bersaudara didakwa telah merogol seekor buaya betina.

Menurut sumber pada awalnya kesembilan lelaki dewasa ini di lihat menangkap seekor buaya dan mengangkat beramai ramai.

Tidak seperti biasa,mereka rupanya menghukum buaya betina berkenan karena buaya itu menyusahkan hidup mereka ,katanya buaya itu telah memakan ternak ternak mereka hingga tidak ada yang tersisa.

Geram dengan kejadian tersebut sembilan bersaudara ini membuat satu jaring yang direka khas menangkap buaya berkenan dan mereka akhirnya berhasil.

Karena dendam tersebut mereka tanpa semena mena merogol buaya betina berkenan dengan cara bergilir, kemudian dilepaskan semula,dengan cara seperti itu mereka percaya kononnya buaya itu tidak akan datang semula.

Kes ini pernah di siarkan oleh mirror uk, tapi tidak diketahui dengan jelas sama ada buaya itu benar memakan ternak mereka,namun menurut warga tempatan perkampungan itu,merogol buaya di daerah itu adalah satu tindakan yang biasanya dilakukan oleh pengamal ilmu hitam.

kredit kaki roket

artikel seterusnya,

Setiap Orang Wajib Memeriksa Persekitaran Mereka Sebelum Mengambil Selfie. Kalau Tidak, Jadi Bahan Lawak….

‘Selfie’ adalah suatu fenomena yang normal pada hari ini, kerana kita semua mempunyai telefon pintar yang dilengkapi dengan kamera hadapan yang mampu menghasilkan foto beresolusi tinggi.

‘Selfie’ biasanya digunakan untuk Facebook, Instagram, SnapChat, dan media sosial lain sebelum melalui banyak suntingan dan ‘edit’.

Walaupun begitu, kadangkala kita terlepas dan mendapat malu secara online dengan benda-benda yang tidak disengajakan sebagai latar belakang. Tinjau ke bawah dan lihat orang-orang ini yang sepatutnya menyemak latar belakang mereka sebelum mengambil ‘selfie’, dan pastikan anda tidak akan membuat kesilapan yang sama.

Enjoy.
1. Anak mama ni.

2. Satu, dua, cak…

3. Ini pun tidak perasan?

4. Mana lebih lawa?

5. Hai, saya ikut selfie sekali boleh?

6. Cermin…. Oh cermin…

7. Sudah bilang semua pak.. Semua lah.

8. Cermin yang kiut.

9. Apa yang kau tengok di web tu?

10. “Sayang, Baby ‘stuck’ dalam trafik jem teruk ni.”

11. Tengok betul-betul.

sumber;gontuni.com

Kredit:ikisahbenar