PatutLah Boleh Nampak Sampai Kat Seluar Dalam. Video Pramugari AirAsia Menari sampai Nampak Seluar Dalam Di Kecam Netizen

Pakaian Pramugari Malaysia sangat ‘jijik’ sampai Nampak Seluar Dalam.KECOHPakaian Pramugari Malaysia sangat ‘jijik’ sampai Nampak Seluar Dalam. Pakaian Pramugari Malaysia sangat ‘jijik’ sampai Nampak Seluar Dalam.Tengku Don Danial Aku pernah naik Air Asia. Pernah gak nampak tek pramugari tu masa dia tunduk hidangkan makanan.

Serba salah pulak nak tegur. Nak ramas karang risau kena lempang Seorang doktor dilaporkan menulis surat kepada seorang senator di Malaysia dan meluahkan rasa tidak puas hatinya terhadap etika pemakaian pramugari sebuah syarikat penerbangan tempatan. News.com.au mengatakan Dr June Robertson ‘jijik’ melihat pramugari syarikat penerbangan tersebut yang didakwanya terlalu pendek. Dia yang sering berulang-alik ke Malaysia menerangkan butiran beberapa kejadian secara teliti dalam surat tersebut.

Ketika itu, saya berada di sebuah hotel berdekatan lapangan terbang. Saya ternampak pramugari dari sebuah penerbangan yang juga berada di situ, dan saya terkejut apabila melihat betapa pendek skirt yang dipakai mereka“Saya boleh nampak seluar dalam seorang pramugari yang sedang membongkok di KLIA 2.

Sangat teruk!” kata Robertson. Dalam kejadian lain, blaus seorang pramugari didapati terbuka luas sehingga menampakkan buah dada semasa wanita tersebut menunduk untuk menyediakan makanan.

Seterusnya…

Doktor bengang pramugari Malaysia nampak seluar dalam

WELLINGTON – NEW ZEALAND. Seorang doktor dilaporkan menulis surat kepada seorang senator di Malaysia dan meluahkan rasa tidak puas hatinya terhadap etika pemakaian pramugari sebuah syarikat penerbangan tempatan.

News.com.au mengatakan Dr June Robertson ‘jijik’ melihat pramugari syarikat penerbangan tersebut yang didakwanya terlalu pendek.

Dia yang sering berulang-alik ke Malaysia menerangkan butiran beberapa kejadian secara teliti dalam surat tersebut.

“Saya boleh nampak seluar dalam seorang pramugari yang sedang membongkok di KLIA 2. Sangat teruk!” kata Robertson.

Dalam kejadian lain, blaus seorang pramugari didapati terbuka luas sehingga menampakkan buah dada semasa wanita tersebut menunduk untuk menyediakan makanan.

“Saya bengang dan minta dia tutup jaket,” kata Robertson.

Robertson menegaskan, dia suka kepada Malaysia kerana rakyatnya berpakaian sopan.

“Merujuk kepada pakaian sesetengah pramugari yang seksi, perkara tersebut boleh merosakkan imej Malaysia,” kata Robertson.

Sumber: sinarharian

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*