Berbulan-bulan Jualan Merosot, Rezeki Pemilik Kedai Ini Berubah 360 Darjah Setelah Beliau Melakukan Hal Ini..

Setiap kedai pasti berusaha mencari cara untuk meningkat jualan kedai. Terdapat pelbagai promosi yang dilakukan untuk memastikan jualan meningkat. Begitu dengan kedai daging di Taiwan yang telah mengunakan kaedah lain daripada yang lain untuk meningkatkan jualan dagingnya. Malahan pelanggan yang datang terus menjadi pelanggan setia ke kedainya.

NAMA MODEL TERSEBUT IALAH PEACH

Bagaimana pekedai daging ini mampu melakukannya? Ianya dengan mengupah seorang model yang cantik di media sosial untuk bekerja di kedainya.

Kedai daging ini telah dilaporkan berjaya menjual daging dan mendapat ramai pelanggan setia. Namun pekedai ini telah mengambil keputusan untuk meningkatkan lagi jumlah pelanggan.

Beliau bekerja dengan mengambil pesanan, menjual daging dan beramah mesra dengan pelanggan. Beliau bekerja dengan memakai skirt pendek dan baju panas yang berpotongan pendek. Ini merupakan suatu yang jarang dilakukan oleh pekedai daging.

INI SEBABNYA PELANGGAN TERUTAMA LELAKI DATANG KE KEDAINYA.

Di samping itu, Peach turut berkongsi pekerjaan barunya di laman sosial. Malahan, tindakan Peach memuat naik gambarnya telah menjadi tular. Keadaan ini telah menarik orang ramai untuk datang ke kedainya.

Di samping itu, Peach turut berkongsi pekerjaan barunya di laman sosial. Malahan, tindakan Peach memuat naik gambarnya telah menjadi tular. Keadaan ini telah menarik orang ramai untuk datang ke kedainya.

KAMI MERASAKAN CARA DIA BERAMAH MESRA DENGAN PELANGGAN MENYEBABKAN KEDAINYA DIDATANGI OLEH RAMAI PELANGGAN.

Sumber : taikotai

Via mestiroket

Kenapa Lelaki Lebih Suka Janda Daripada Anak Dara.. Ini Sebabnya…
Pernah tak tertanya, janda mudah nak cari pasangan baru walhal ramai laki anak dara di luar sana yang masih belum berpunya. Mulalah terfikir, kenapalah lelaki lebih suka janda daripada anak dara?

Ramai yang berstatus janda boleh dikategorikan kepada dua, wanita yang menjadi janda sebab kematian suami dan wanita yang telah bercerai dengan suaminya.

Namun begitu, perkataan janda mudah didengari di mulut lelaki yang masih bujang mahupun lelaki yang sudah berkahwin. Pastinya anda ingin tahu kenapa dan apa sebabnya janda mempunyai tarikan yang tersendiri yang berlainan berbanding anak dara.

Berikut ini 10 sebabnya lelaki lebih sukakan janda berbanding anak dara!

1. Kenapa lelaki sukakan janda?

Mungkin kerana janda pandai menggoda.

2. Kenapa lelaki sukakan janda?

Mungkin kerana janda sudah bersedia.

3. Kenapa lelaki sukakan janda?

Mungkin kerana janda senang kira dan tidak susah memilikinya.

4. Kenapa lelaki sukakan janda?

Mungkin kerana janda mudah mesra dan bersikap manja.

5. Kenapa lelaki sukakan janda?

Mungkin kerana janda pandai bercakap manis.

6. Kenapa lelaki sukakan janda?

Mungkin kerana janda pandai menjaga diri dan orang lain.

7. Kenapa lelaki sukakan janda?

Mungkin kerana janda pandai bekerja sendiri.

8. Kenapa lelaki sukakan janda?

Mungkin kerana janda sudah tahu hampir kesemua benda.

9. Kenapa lelaki sukakan janda?

Mungkin kerana janda senyumnya lebih manja.

10. Kenapa lelaki sukakan janda?

Mungkin kerana janda lebih kurang belanja kosnya.

Anda harus ingat tidak semua janda mudah untuk didekati malah ada yang jual mahal melebihi anak dara. Semuanya bergantung kepada kemahuan anda dan juga sama ada janda itu berminat untuk mengenali dan menjalinkan hubungan dengan anda.

Walaubagaimanapun, jodoh adalah di tangan Tuhan. Dengan siapa kita dijodohkan, insyaallah itu adalah yang terbaik untuk kita tidak kira lah samada anak dara atau janda.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*